MENU

Rubio Referencer

Nationalmuseet

Projekttype:

bænke

År:

2016

Steder:

Zürich, Schweiz

Entreprenør:

Design: BURRI public elements AG - Arkitekt: Vogt Landschaftsarchitekten AG

Trætyper

Lærketræ

Overflade

60 m

Beskrivelse

Efter ca. 15 års planlægning og byggeri får det lidt støvede schweiziske Nationalmuseum in Zürich langt om længe en nødvendig renovering. Der er skabt masser af plads til nye udstillinger, et nyt rummeligt indgangsparti med bl.a. en museumsbutik og restaurant samt et bibliotek til forskning og studier, et auditorium og et nyt studiecenter.

Til indgangspartiet i det schweiziske Nationalmuseums tilbygning etablerede man 60 løbende meter buede bænke langs den snoede række af træer. Vogt Landschaftsarchitektens grundige forarbejde muliggjorde et godt design og en vellykket planlægning af de buede bænke. Ved at opmåle terrænet med en 3D-laser kunne dataene til byggeplanlægningen indsamles, og den komplekse række af buer og vinkler planlægges perfekt.

Desuden blev lærketræets overflade behandlet med vores RMC Hybrid Wood Protector, Natural. Vores olie hjælper med til at beskytte det massive træ mod kraftig eksponering for fugt i regnvejr og udsætter træets naturlige gråning. 


Besøg deres websted:  
www.burri.worldwww.vogt-la.com  - www.nationalmuseum.ch

 

Farver

back to top