MENU

Rubio referanser

Nasjonalmuseet

Prosjekttype:

benker

År:

2016

Steder:

Zürich, Sveits

Entreprenør:

Design: BURRI public elements AG - Arkitekt: Vogt Landschaftsarchitekten AG

Tretyper

Lerketre

Overflate

60 m

Beskrivelse

Etter ca. 15 års planlegging og bygging får det litt støvede sveitsiske nasjonalmuseet i Zürich langt om lenge en nødvendig renovering. Det er laget masser av plass til nye utstillinger, et nytt romslig inngangsparti med bl.a. en museumsbutikk og restaurant samt et bibliotek til forskning og studier, et auditorium og et nytt studiesenter.

Til inngangspartiet i museets tilbygg ble det satt opp 60 løpmeter med buede benker langs den buktende rekken av trær. Vogt Landschaftsarchitektens grundige forarbeid muliggjorde en solid design og planlegging av de buede benkene. Dataene til byggeplanleggingen ble samlet inn ved å måle opp terrenget med en 3D-laser, og dermed kunne den komplekse rekken av buer og vinkler planlegges perfekt.

I tillegg ble lerketreets overflate behandlet med RMC Hybrid Wood Protector, Natural. Oljen bidrar til å beskytte det massive treet mot kraftig eksponering for fuktighet i regnvær og utsetter treverkets naturlige gråning. 


Besøk nettstedet deres:  
www.burri.world - www.vogt-la.com  - www.nationalmuseum.ch

 

Farger

back to top